Journalistik

Jeg er en menneskefortæller. Hvis ikke man kan mærke det menneske, der bliver skrevet om, er historien tabt. Jeg skriver ikke om klasselærere, komponister eller kendisser. Jeg skriver om mennesker. Altså om mennesket bag facaden - uanset hvem det er, og hvor det kommer fra. Jeg vil tage læserne med, så det skrevne ord bliver så levende, at det kan smages, høres og føles. Jeg vil give danskerne lysten til at læse tilbage.

Portrætter

Der findes ingen opskrift på det gode portræt. Hvert eneste portræt er unikt - det handler om at formidle det menneske, der sidder over for dig.

Features

Featuregenren bygger på journalistens egne sansninger og oplevelser. Men til forskel fra reportagen er featuren ikke altid bundet op på en aktuel begivenhed eller hændelse. Featuren tager i højere grad et emne op eller forsøger at tage temperaturen på et eller andet område.

Reportager

Læseren bliver fluen på væggen. Reportagen er en effektiv og fængende måde at give læseren indsigt og information gennem journalistens hånd.

Longread – det lange format

Longreads er fascinerende og oplysende journalistisk fortællinger, som er længere end en avisartikel, men kortere end en traditionel bog. De giver anledning til fordybelse og indsigt - men er langt mere overskuelige end bøger.